Biovegan My Chocolate Cake Baking Mix, 400 g

Biovegan My Chocolate Cake Baking Mix  er en økologisk bakemiks for sjokoladekake med ekstra sjokoladebiter. 

69, -

Tilgjengelighet 17 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Biovegan My Chocolate Cake Baking Mix, 400 g  

Biovegan My Chocolate Cake Baking Mix  er en økologisk bakemiks for sjokoladekake med ekstra sjokoladebiter. Men den kan du lage saftig sjokoladekake eller muffins på null-komma-niks!

Sjokoladekake laget med Biovegan My Chocolate Cake Baking Mix vil gi deg mye sjokoladeglede. Men den kan du lage sjokoladekake eller brownies som smaker enda mer sjokolade. I tillegg inneholder Biovegan My Chocolate Cake Baking Mix mange ekstra sjokoladebiter med minimum 53 % kakao.

My Chocolate Cake er også klimanøytral.

  • Vegansk og melkefri
  • fri for gluten
  • økologisk
  • enkelt å bruke

TILBEREDNING

I tillegg til miksen trenger du:

  • 300 ml soyadrikk
  • 100 g myk margarin
  • bakeform (20-25 cm)
  • håndmikser med visp
SLIK GJØR DU:
  • Varm ovnen opptil 180 °C både på toppen og i bunnen. Smør bakeformen med olje godt.
  •  Ha bakemiksen sammen med soyamelken og margarinen i en bolle. Bland alt sammen med stavmikseren med visp på lav hastighet.  Deretter pisk miksen opp i 2 minutter til på høyeste hastighet, til du får en kremet og luftig deig.
  • Ha deigen i bakeformen og jevn den ut litt.
  • Stek sjokoladekaken på middels hylle i ovnen i ca 50 minutter ved 180 °C (varmluftsovn) eller 60 minutter i en vanlig ovn. På slutten av steketiden tester du med en trepinne om kaken er ferdig. Hvis det fortsatt er deig igjen på trepinnen, forleng steketiden med ca. 5 minutter og prøv igjen.
  • La kaken først hvile i ca 15 minutter i formen. Deretter ta den ut av formen og la den avkjøles helt.
Tips: Sjokoladekaken kan også tilberedes med andre typer plantemelk enn soya. Vær oppmerksom på at konsistensen kan variere ved bruk av andre typer plantemelk.  Vi anbefaler å bruke soyamelk. Kaken vil bli enda mer sjokoladeaktig hvis du har på sjokoladeglasur på toppen når den er avkjølt. 
Vekt 0.4 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Rårørsukker*, rismel*, maisstivelse*, 11,1 % mørk sjokoladetrekk*1 (kakaomasse*3, sukker*, kakaosmør*3), 7,1 % kakaopulver*3, hevemiddel: natrium hydrogenkarbonat; eplefiber*, surgjører: kaliumtartrater*2; fortykningsmiddel: johannesbrødgummi*; salt, emulgator: lecitin* (solsikke*); fortykningsmiddel: guargummi*. *fra kontrollert økologisk landbruk

*1 kakao: minimum 53 %

*2 ren tartar

*3 Rainforest Alliance sertifisert

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g.

Energi 1404 kj / 335 kcal

Fett 16 g

Karbohydrater 43 g

– hvorav sukker 22 g

Fiber 2,7 g

Protein 4,0 g

Salt 0,65 g

Allergener

Ingen kjente allergener.
Handlekurv
Rull til toppen