fbpx

LoveRaw Cre&m Wafer Caramelised Biscuit, 45 g

LoveRaw Cream Wafer Caramelised Biscuit er LoveRaws ikoniske knasende wafer fylt med en deilig plantebasert kjekskrem og toppet med et lag silkemyk karamell. For å gjøre den komplett, er den toppet med deilige kjekssmuler. 

39, -

Tilgjengelighet 61 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

LoveRaw Cream Wafer Caramelised Biscuit, 45 g 

Vi ønsker nok en farlig god nyhet fra LoveRaw velkommen – LoveRaw Cream Wafer Caramelised Biscuit!

LoveRaws ikoniske knasende wafer fylt med en deilig plantebasert kjekskrem og toppet med et lag silkemyk karamell.

For å gjøre LoveRaw Cream Wafer Caramelised Biscuit komplett, er den toppet med deilige kjekssmuler. 

Hver pakke inneholder to individuelt innpakkede wafers som er fri for kunstige stoffer og palmeolje. LoveRaw Cream Wafer Caramelised Biscuit er perfekt for å deles eller nytes for deg selv på farten eller med en kopp te eller kaffe!

LoveRaw Cre&m Wafer Caramelised Biscuit smaker så godt at du ikke vil tro at den er plantebasert. 

  • Melkefri
  • Uten kunstige ingredienser
  • Uten palmeolje
  • Vegansk
Sjokolade, vafler og sjokoladecups fra Love Raw er rett og slett banebrytende. De er så gode på smak at det er vanskelig å stoppe når man først har åpnet en og tatt en bit! Den smelter på tungen og smaker faktisk bedre enn melkesjokolade. 
Vegansk/melkefri «melke»sjokolade på et klassisk vis – prøv det, og det blir kjærlighet fra første bit. En perfekt kombinasjon av salt og søtt. De inneholder kun naturlige ingredienser, ingen grusomheter eller palmeolje. 

Om LoveRaw

Produsenten LoveRaw er opptatt av å lage en deilig melkefri og vegansk sjokolade som ikke er bare for veganere og dem som ikke tåler melk, men også for alle andre. De bruker kun de beste ingrediensene og sørger for en fantastisk smaksopplevelse.

LoveRaw startet med en ambisiøs ide: lage en legendarisk melkefri og vegansk sjokolade som smaker akkurat som eller bedre enn melkejokolade. Grunderne startet i 2013 med £ 600 i startkapital, en foodprosessor og dro på tur til London. De kom seg forfi resepsjonister og klarte å levere smaksprøver til en potensiell kjøper uten å ha satt opp et møte på forhånd. Heldigvis likte kjøperen smaksprøvene.

Siden den gang har det vært en helt utrolig reise: grunderne har solgt millioner av LoveRaw-produkter! Den opprinnelige ambisiøse ideen er nå deres virkelighet og de har kommet langt. Hvis du lurer på hvordan grunderne ser ut, kan du se dem avbildet på emballasjen som to personer med en rar genser på. Deres misjon er å fortsette å lage legendarisk melkefri sjokolade mens de opprettholder deres prinsipper om kvalitet og innhold. De jobber for å bevise at melkefri og vegansk sjokolade kan være minst like god som vanlig melkesjokolade og til og med enda bedre, en skikkelig fest for smaksløkene. Bare prøv det, vi tror at du vil elske det! 

Vekt 0.05 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Cookie Cinnamon Caramel 38% [Hvetemel, vegetabilsk fett (shea), brunt rørsukker, sukker, potetstivelse, glukose og fruktosesirup, hevemidler (ammoniumhydrogenkarbonat, natriumbikarbonat og difosfat), maisstivelse, emulgator (soyalecitin) , kanelpulver (0,4%), salt, solsikkeolje, hvetefiber, kakaopulver uten fett, karamellsukkersirup (0,1%), naturlig smakstilsetning], sukker, vegetabilsk Fett (kokosolje, kakaosmør), vegetabilske oljer (solsikke, rapsfrø) , soya), tørket glukosesirup, emulgator (solsikkelecitin), naturlig smakstilsetning.

Kan også inneholde spor av melk, egg, sulfitter, sesam, peanøtter og andre nøtter. Ikke egnet for allergikere.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g/ per 14 g kule

Energi (kJ) 2417 kj / 338 kj

Energi (kcal) 577 kcal / 81 kcal

Fett 42 g /5,8 g

– hvorav mettet 16 g / 2,2 g

Karbohydrater 47 g / 6,5 g

– hvorav sukkerarter 33 g / 4,6 g

Protein 7,2 g / 1,0 g

Salt 0,10 g / 0,01 g

Allergener

Inneholder hvete, gluten og soya. Kan også inneholde spor av melk, egg, sulfitter, sesam, peanøtter og andre nøtter. Ikke egnet for allergikere.

Handlekurv
Rull til toppen