Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

LoveRaw Cream Filled Wafer Bars, 43 g

37, -

Tilgjengelighet 200 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Glem alt du vet om vegansk sjokolade – denne er en game changer! En deilig vegansk sjokoladekjeks med krem- og hasselnøttfyll.

Merkevare: LoveRaw
Varenummer: 231 Kategorier: , , , , Stikkord: , ,

LoveRaw Cream Wafer vegansk godteri, 43 g 

Glem alt du vet om vegansk sjokolade – denne er en game changer!

  • Kjekssjokolade med krem- og hasselnøttfyll
  • Uten kunstige ingredienser
  • Uten palmeolje
  • Vegansk

LoveRaw Cream Wafer vegansk godteri er en deilig vegansk sjokoladekjeks med krem- og hasselnøttfyll.

Sjokolader og sjokoladecups fra Love Raw er rett og slett banebrytende. De er så gode på smak at det er vanskelig å stoppe når man først har åpnet en og tatt en bit! Den smelter på tungen og smaker faktisk bedre enn melkesjokolade. 

Vegansk/melkefri “melke”sjokolade på et klassisk vis – prøv det, og det blir kjærlighet fra første bit. En perfekt kombinasjon av salt og søtt. De inneholder kun naturlige ingredienser, ingen grusomheter eller palmeolje. 

LoveRaw Cream Wafer vegansk godteri er en himmelsk nytelse!

Om LoveRaw

Produsenten LoveRaw er opptatt av å lage en deilig melkefri og vegansk sjokolade som ikke er bare for veganere og dem som ikke tåler melk, men også for alle andre. De bruker kun de beste ingrediensene og sørger for en fantastisk smaksopplevelse.

LoveRaw startet med en ambisiøs ide: lage en legendarisk melkefri og vegansk sjokolade som smaker akkurat som eller bedre enn melkejokolade. Grunderne startet i 2013 med £ 600 i startkapital, en foodprosessor og dro på tur til London. De kom seg forfi resepsjonister og klarte å levere smaksprøver til en potensiell kjøper uten å ha satt opp et møte på forhånd. Heldigvis likte kjøperen smaksprøvene.

Siden den gang har det vært en helt utrolig reise: grunderne har solgt millioner av LoveRaw-produkter! Den opprinnelige ambisiøse ideen er nå deres virkelighet og de har kommet langt. Hvis du lurer på hvordan grunderne ser ut, kan du se dem avbildet på emballasjen som to personer med en rar genser på. Deres misjon er å fortsette å lage legendarisk melkefri sjokolade mens de opprettholder deres prinsipper om kvalitet og innhold. De jobber for å bevise at melkefri og vegansk sjokolade kan være minst like god som vanlig melkesjokolade og til og med enda bedre, en skikkelig fest for smaksløkene. Bare prøv det, vi tror at du vil elske det!

LoveRaw Cream Wafer vegansk godteri er fri for melk og palmeolje.

Vekt 0.043 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

HASSELNØTT- og kakaofyll (50%) [HASSELNØTTER(47%), sukker, kakaosmør, emulgator: solsikke-lecitin, salt], sukker, vegetabilsk fett (kokosnøtt), avfettet kakaopulver, HVETEmel, kakao, emulgator: solsikke-lecitin , maisstivelse, vegetabilsk fiber, salt, hevemiddel: natriumbikarbonat, maltbyggekstrakt, emulgator: SOYAlecitin, vanillin.

Inneholder hasselnøtter, hvete og soya.

Næringsinnhold

Energi 2288 kJ/547 kcal
Fett 34 g
-Hvorav mettede fettsyrer 17 g
Karbohydrater 53 g
– Hvorav sukkerarter 42 g
Protein 5,4 g
Salt 0,2 g

Allergener

Inneholder hasselnøtter, hvete og soya.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen