Biovegan My Lemon Cake Baking Mix ØKO, 450 g
Biovegan My Lemon Cake Baking Mix er en økologisk, melkefri og glutenfri bakemiks for forfriskende sitronkake.
Med denne kan du lage deilig sitronkake med sitronglasur på toppen på null-komma niks. Hvis livet gir deg sitroner, gjør dem om til en kake!
Med Biovegan My Lemon Cake Baking Mix kan du enkelt tilberede luftige sitronkake eller muffins. Takket være ekte sitronskall får sitronkaken en ekstra fruktig smak og toppes med en ekstra sitronaktig glasur.
Sitronkaken laget med Biovegan My Lemon Cake Baking Mix vil garantert pirre smaksløkene dine!
- Vegansk og melkefri
- fri for gluten
- økologisk
- enkelt å bruke
- klimanøytral
TILBEREDNING
I tillegg til miksen trenger du:
- 300 ml soyamelk
- 100 g myk margarin
- 1 ss (15 ml) vann eller sitronsaft til glasuren
- kakeform (20-25 cm)
- mikser med visp
- Forvarm ovnen til 180 °C, og smør kakeformen grundig med olje
- Ha bakemiksen sammen med soyamelken og margarinen i en bolle, og bland det hele med en mikser med visp på lav hastighet. Fortsett på høy hastighet til du får en deig med jevn konsistens (ca. 2 minutter). Hell deigen over i brødformen og glatt den litt ut.
- Stek sitronkaken på nederste rille i ca. 50 minutter ved 180 °C (varmluft) eller 60 minutter ved 180 °C over-/undervarme. Mot slutten av steketidrn kan du teste kaken med en pinne: Hvis deigen fortsatt henger fast på pinne når du stikker det inn i midten av kaken, steker du i ca. 5 minutter til før du tester igjen.
- La kaken hvile i 15 minutter i formen på en rist, og ta den deretter forsiktig ut av formen.
- For å lage sitronglasur, kan du blande pulveret med 1 ss vann eller sitronsaft og helle den over kaken mens den fortsatt er varm. La kaken kjøle seg helt ned på risten.