Rummo Glutenfree Spaghetti, 400 g

Unn deg glutenfri og magevennlig pasta av høy kvalitet fra den prisvinnende italienske produsenten Rummo, Rummo Glutenfree Spaghetti!

59, -

Tilgjengelighet35 på lager

Fri frakt over 1,099, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Rummo Glutenfree Spaghetti, 400 g 

Unn deg glutenfri og magevennlig pasta av høy kvalitet fra den prisvinnende italienske produsenten Rummo, Rummo Glutenfree Spaghetti! Rummo Glutenfree Spaghetti passer perfekt sammen med mange typer saus, blant annet enkel tomat saus, eller litt mer krydret saus med chili og hvitløk. Rummo Glutenfree Spaghetti er ekte italiensk pasta som er spesielt utviklet for glutenfritt kosthold. Den er laget med mais, brun ris og andre kvalitetsingredienser, som gir pastaen den unike, rent italienske smaken. Produsenten Rummo bruker en langsom produksjonsmetode. Glutenfri pasta fra Rummo er et av de beste glutenfrie alternativene på markedet, som vil imponere deg med sin fantastiske smak og god konsistens. Den faller ikke samme under tilberedning, og holder formen godt. Produsenten Rummo er stolt av å lage en glutenfri pasta som har samme konsistens som vanlig hvetepasta, og i tillegg smaker godt. De bruker utvalgt brun ris, gul og hvit mais og blander dem med en naturlig og eldgammel elementstrøm. Takket være deres eksklusive Laverazione al Vapore-metode (dampbehandling), lagerde sakte en myk, balansert deig, som de ekstruderer gjennom bronseformer slik at pastaen vår blir mer grov og binder seg perfekt til sausen. Resultatet er Rummo Glutenfree Spaghetti med enestående konsistens. Koketid: 10 min.
  • Fri for gluten og hvete
  • Magevennlig/lavfodmap
  • Vegansk
  • Melkefri
  • 100 % naturlige ingredienser
  • Uten tilsetningsstoffer

Om Rummo

Rummo er en italiensk produsent av pasta av høy kvalitet med en veldig lang historie. Bedriften ble startet i 1846 av Antonio Rummo, og nylig feiret sitt 175-års jubileum. I 2011 ble bedriften tildelt Award of Excellence «Made in Italy» av selveste presidenten i Italia, for å hedre firmaets innovasjonsevne og produktkvalitet. Deres første glutenfrie pasta ble lansert i 2015, og siden da har etablert seg som ett av de absolutt beste glutenfrie alternativene på markedet.
Vekt0.5 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Fullkornsris (36%), gul mais (32,5%), hvit mais (20%), ris (8%), potetstivelse (3%), emulgator: mono- og diglyserider av fettsyrer.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 1445 kJ / 341 kcal
Fett: 2 g
– hvorav mettede fettsyrer: 0.70 g
Karbohydrater: 73.20 g
– hvorav sukkerarter 0.30 g
Kostfiber: 3.10 g
Protein: 6 g
Salt: 0 g

Allergener

Kan inneholde spor av soya og lupin.
Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen