Bay’s Kitchen Tomato Ketchup with Sundried Tomatoes, 270 g

Bay’s Kitchen Tomato Ketchup with Sundried Tomatoes er en rik tomatketchup som er fullpakket med smak, men uten at den inneholder løk og hvitløk.

75, -

Tomt på lager

Registrer din e-post og bli varslet når dette produktet er på lager igjen

Bay’s Kitchen Tomato Ketchup with Sundried Tomatoes, 260 g 

Bay’s Kitchen Tomato Ketchup with Sundried Tomatoes er en rik tomatketchup som er fullpakket med smak, men uten at den inneholder løk og hvitløk.

Bay’s Kitchen Tomato Ketchup er perfekt som dipp eller sammen med pølser. 20 g porsjon Bay’s Kitchen Tomato Ketchup er lavfodmap. 

  • Sertifisert Lav FODMAP av FODMAP Friendly 
  • Glutenfri
  • Melkefri
  • Vegansk (sertifisert av UK Vegetarian Society)
  • Inneholder ingen løk, hvitløk og ingen andre høy FODMAP-ingredienser.

Om Bay’s Kitchen

Bay, grunnleggeren til Bay’s Kitchen, har levd med ubehagelige symptomer inkludert kramper, tretthet, ryggsmerter, oppblåsthet og de andre (å så «deilige») IBS symptomer i mange år. I 2015 ble hun diagnostisert med IBS og anbefalt å følge et lavt FODMAP kosthold. Etter å ha undersøkt hvilke FODMAP-matvarer hun kunne få kjøpt på matbutikker i Storbritannia, ble hun veldig skuffet da det var nesten ingenting å finne.

Hun begynte å lage hvert eneste måltid fra bunnen av. Dette var veldig utfordrende fordi hun jobbet mye og bodde alene, og hadde ikke tid til å lage alle måltider fra scratch. Hun visste at mange mennesker lever med IBS (1 av 5 lider av IBS), og trodde at det måtte finnes en enklere måte å lage mat på. Hun bestemt seg for å utvikle hennes egne FODMAP-matvarer som var velsmakende og lettvint å lage … og så ble Bay’s Kitchen født!

Bay’s Kitchen ble født med et ønske om å lage nye og spennende lavFODMAP-produkter slik at de som lever med IBS kunne lage mat som smaker godt i en hektisk hverdag. Produsenten har jobbet veldig hardt med å utvikle produkter som er lavFODMAP, glutenfri og melkefri, men som allikevel smaker godt og gir en god smaksopplevelse!

De har fått mange positive tilbakemeldinger på deres produkter og har til og med vunnet gull og sølv på Free From Food Awards i Storbritannia! Hele tiden lytter de til tilbakemeldinger fra deres kunder og utvikler nye oppskrifter og produkter som selvfølgelig er lavFODMAP-sertifisert. Produktene er sertifisert lavFODMAP, glutenfri og vegansk, slik at du kan nyte dem bekymringsfritt og leve et mer symptomfritt liv.

LavFODMAP sertifisering

Det er to organer som tester mengder av FODMAPS i matvarer og sertifiserer lavFODMAP produkter – Monash University og FODMAP Friendly.

Bay’s Kitchen samarbeider med Fodmap Friendly som sertifiserer deres produkter. FODMAP Friendly-sertifiseringsprogrammet, som inneholder FODMAP Friendly-logoen, er det eneste registrerte sertifiseringsmerket over hele verden som sertifiserer FODMAP-nivåer i matvarer som har blitt testet for å være lave i FODMAP i et laboratorium.

Først når produktene er testet gjennom  FODMAP Friendly og bestått laboratorietesten, kan produsenten bruke FODMAP Friendly-logoen. Du kan være trygg på at FODMAP Friendly logoen på produkter. 

Hvert produkt blir testet for FODMAPs for å avgjøre om det kvalifiserer som lavFODMAP. I tillegg kan de sertifiserte produktene når som helst bli revidert, noe som er viktig for å sikre at godkjente produkter fortsetter å oppfylle kriteriene for å beholde logoen. 

Bay’s Kitchen Tomato Ketchup with Sundried Tomatoes er lav FODMAP, glutenfri og laktosefri.

Vekt0.55 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Tomatpassata (53%), tomatpuré (13%), spriteddik, sukker, vann, dekstrose, maismel, soltørkede tomater (1%), salt, olivenolje, paprika, sort pepper.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi 424 kJ/101 kcal
Fett 0,5 g
– hvorav mettet 0,1 g
Karbohydrater 21 g
-hvorav sukkerarter 18 g
Fiber 1,4 g
Protein 1,8 g
Salt 1,2 g
LavFODMAP* info per 100 g
Totalt Fructans ** 0,2 g
GOS ** <0,1 g
Fruktose 3 g
Laktose <0,1 g
Glukose 6,8 g
Mannitol *** <0,1 g
Sorbitol *** <0,1 g
** Galacto-oligosakkarider (GOS) og fruktaner totalt <0,4 g er lavFODMAP.
*** Sorbitol og Mannitol totalt <0,5 g er lavFODMAP

Allergener

Fri for gluten, melk, soya og egg.
Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen