Clif Bar

PRODUKTFILTER

Nettbutikk for vegetarmat, lavfodmap og vegan mat

DiggBox er en nettbutikk for smakfull vegetar mat, lavfodmap og vegansk mat, samt glutenfri og lavkarbo mat. Vi leverer unike og smakfulle produkter som er tilpasset din livsstil. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter som man ikke finner i dagligvarebutikker, helsekostbutikker og hos andre nettbutikker.

Alle mennesker er unike og har ulike kostholdsbehov. Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av tilby deg matvarer som gjør det enkelt for deg å leve den livsstilen du har valgt med gode og spennende smaksopplevelser. Uansett om du spiser vegansk, glutenfritt, melkefritt, laktosefritt, lavkarbo, vegetar, lavfodmap, sukkerfritt eller økologisk, finner du et bredt utvalg av unike produkter hos oss. Våre spennende og velsmakende produkter vil garantert pirre smaksløkene dine. Du finner et stort utvalg av snacks, sjokolade, godteri, frokost- og middagsprodukter, drikker, kosttilskudd og personlig pleie produkter. Vi fører mang populære merker og produkter, blant annet Vantastic Foods, Diet Food, Buttermilk, KitKat, OLW, Bay’s Kitchen, Doisy & Dam, LoveRaw, Candy Kittens, Moo Free, Plamil So Free med flere.

Alle våre godsaker kan nytes med god samvittighet. Vi tilbyr rask levering med Posten/Bring og Helthjem, samt gratis frakt på ordre over 999 kr. Du finner mange gode tilbud og noe til enhver smak. Ta en kikk på det brede utvalget under og la deg friste!

CLIF Bar

Hos DiggBox finner du utvalgte proteinbarer fra CLIF Bar som er fullpakket med naturlig godhet og sunn energi fra planteriket. I tillegg smaker de så digg at de uten tvil vil bli din nye favoritt! Barene fra CLIF er perfekt for å få energipåfyll når som helst på dagen, før og etter trening og på tur. Den kan også nytes som et kjapt måltid på farten. Ta den med på ditt neste eventyr. Barene fra CLIF er perfekt for deg som leder an aktiv livstil, trener, sykler, løper, går tur og liker å bevege på seg. Disse sunne godsakene er vanskelig å motstå.

Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen