IQBAR

PRODUKTFILTER

Nettbutikk for vegetarmat, lavfodmap og vegan mat

DiggBox er en nettbutikk for smakfull vegetar mat, lavfodmap og vegansk mat, samt glutenfri og lavkarbo mat. Vi leverer unike og smakfulle produkter som er tilpasset din livsstil. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter som man ikke finner i dagligvarebutikker, helsekostbutikker og hos andre nettbutikker.

Alle mennesker er unike og har ulike kostholdsbehov. Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av tilby deg matvarer som gjør det enkelt for deg å leve den livsstilen du har valgt med gode og spennende smaksopplevelser. Uansett om du spiser vegansk, glutenfritt, melkefritt, laktosefritt, lavkarbo, vegetar, lavfodmap, sukkerfritt eller økologisk, finner du et bredt utvalg av unike produkter hos oss. Våre spennende og velsmakende produkter vil garantert pirre smaksløkene dine. Du finner et stort utvalg av snacks, sjokolade, godteri, frokost- og middagsprodukter, drikker, kosttilskudd og personlig pleie produkter. Vi fører mang populære merker og produkter, blant annet Vantastic Foods, Diet Food, Buttermilk, KitKat, OLW, Bay’s Kitchen, Doisy & Dam, LoveRaw, Candy Kittens, Moo Free, Plamil So Free med flere.

Alle våre godsaker kan nytes med god samvittighet. Vi tilbyr rask levering med Posten/Bring og Helthjem, samt gratis frakt på ordre over 999 kr. Du finner mange gode tilbud og noe til enhver smak. Ta en kikk på det brede utvalget under og la deg friste!

IQBAR

Gi både kroppen og hjernen en skikkelig boost med bestselgende proteinbarer fra IQBAR! IQBAR er en naturlig og plantebasert ketobar som er laget av rene ingredienser av høy kvalitet og proppfull av vitaminer og mineraler. Barene er tilsatt Lion’s Mane og Vitamin E, jern, potassium, kalsium og magnesium. De inneholder kun 1-2 g sukker og 3 g netto karbohydrater per bar. Barene er også allergivennlige og kan nytes av nesten alle. I tillegg smaker de himmelsk. Utforsk variantene Peanut Butter Chip, Matcha Chai, Chocolate Sea Salt og Almond Butter Chip. Vi garanterer at du vil bli hentet fra første bit!

Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen