Mummy Meegz

PRODUKTFILTER

Nettbutikk for vegetarmat, lavfodmap og vegan mat

DiggBox er en nettbutikk for smakfull vegetar mat, lavfodmap og vegansk mat, samt glutenfri og lavkarbo mat. Vi leverer unike og smakfulle produkter som er tilpasset din livsstil. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter som man ikke finner i dagligvarebutikker, helsekostbutikker og hos andre nettbutikker.

Alle mennesker er unike og har ulike kostholdsbehov. Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av tilby deg matvarer som gjør det enkelt for deg å leve den livsstilen du har valgt med gode og spennende smaksopplevelser. Uansett om du spiser vegansk, glutenfritt, melkefritt, laktosefritt, lavkarbo, vegetar, lavfodmap, sukkerfritt eller økologisk, finner du et bredt utvalg av unike produkter hos oss. Våre spennende og velsmakende produkter vil garantert pirre smaksløkene dine. Du finner et stort utvalg av snacks, sjokolade, godteri, frokost- og middagsprodukter, drikker, kosttilskudd og personlig pleie produkter. Vi fører mang populære merker og produkter, blant annet Vantastic Foods, Diet Food, Buttermilk, KitKat, OLW, Bay’s Kitchen, Doisy & Dam, LoveRaw, Candy Kittens, Moo Free, Plamil So Free med flere.

Alle våre godsaker kan nytes med god samvittighet. Vi tilbyr rask levering med Posten/Bring og Helthjem, samt gratis frakt på ordre over 999 kr. Du finner mange gode tilbud og noe til enhver smak. Ta en kikk på det brede utvalget under og la deg friste!

Mummy Meegz

Mummy Meegz er en engelsk sjokoladeprodusent som lager plantebasert, allergivennlig og bærekraftig sjokolade og godteri. Godsakene fra Mummy Meegz vil garantert tilfredsstille din søte tann! Prøv deres magiske sjokoladekuler (plantebasert alternativ til «Lindor» kuler fra Lindt), Billie bar (melkefritt alternativ til Freddo Frog) og Chuckie Eggs (vegansk alternativ til Cadbury Creme Egg).

De samarbeider med en etisk leverandør som lager sjokoladen i Colombia, samtidig som de garanterer bøndenes inntekt og investerer for å bygge bærekraftige samfunn. Sjokolade fra Mummy Meagz er plantebasert og inneholder ingen animalske ingredienser. Den er basert på havremelk, har en deilig silkemyk konsistens og smaker himmelsk.

Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen