Whitakers

PRODUKTFILTER

Nettbutikk for vegetarmat, lavfodmap og vegan mat

DiggBox er en nettbutikk for smakfull vegetar mat, lavfodmap og vegansk mat, samt glutenfri og lavkarbo mat. Vi leverer unike og smakfulle produkter som er tilpasset din livsstil. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter som man ikke finner i dagligvarebutikker, helsekostbutikker og hos andre nettbutikker.

Alle mennesker er unike og har ulike kostholdsbehov. Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av tilby deg matvarer som gjør det enkelt for deg å leve den livsstilen du har valgt med gode og spennende smaksopplevelser. Uansett om du spiser vegansk, glutenfritt, melkefritt, laktosefritt, lavkarbo, vegetar, lavfodmap, sukkerfritt eller økologisk, finner du et bredt utvalg av unike produkter hos oss. Våre spennende og velsmakende produkter vil garantert pirre smaksløkene dine. Du finner et stort utvalg av snacks, sjokolade, godteri, frokost- og middagsprodukter, drikker, kosttilskudd og personlig pleie produkter. Vi fører mang populære merker og produkter, blant annet Vantastic Foods, Diet Food, Buttermilk, KitKat, OLW, Bay’s Kitchen, Doisy & Dam, LoveRaw, Candy Kittens, Moo Free, Plamil So Free med flere.

Alle våre godsaker kan nytes med god samvittighet. Vi tilbyr rask levering med Posten/Bring og Helthjem, samt gratis frakt på ordre over 999 kr. Du finner mange gode tilbud og noe til enhver smak. Ta en kikk på det brede utvalget under og la deg friste!

Whitakers konfekt

I nettbutikken finner du utvalgte godsaker fra Whitakers, blant annet deres bestselgende sjokolade konfekt med ulike smaker. Whitakers produserer deilige sjokoladekonfekt og sjokolade som er allergivennlige, magevennlige og plantebaserte. Whitakers konfekt er perfekte som gave, helgekos eller ved spesielle anledninger. Whitakers er en familieeid britisk bedrift som har har hatt en lidenskap for sjokolade i over 135 år nå. De startet som en liten grønnsaksbutikk og har utviklet virksomheten til  en fullt operativ sjokoladefabrikk som lager over 10 millioner sjokolader per uke! Deres ambisjon er å produsere bærekraftig sjokolade av høy kvalitet, som alle kan nyte, til og med deg som spiser plantebasert og har allergi. 

Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen