Bay’s Kitchen Tomato & Basil Stir-in Sauce, 260 g

Bay’s Kitchen Tomato and Basil Sauce er perfekt for å lage spaghetti bolognese, pasta- og pizzaretter, samt som en basissaus til mange andre deilige måltider.

MIDLERTIDIG UTSOLGT GRUNNET REBRANDING AV PRODUKTENE HOS PRODUSENTEN. FORVENTES TILBAKE PÅ LAGER I SLUTTEN AV MAI.

89, -

Utsolgt

Registrer din e-post og bli varslet når dette produktet er på lager igjen

Bay’s Kitchen Tomato and Basil Sauce, 260 g 

Fyll kjøkkenet med autentiske italienske smaker på null-komma-niks!  Den bestselgende og magevennlige tomatsausen med basilikum fra Bay’s Kitchen, Bay’s Kitchen Tomato and Basil Sauce, er rik og smakfull.

Bay’s Kitchen Tomato and Basil Sauce er perfekt for å lage spaghetti bolognese, pasta- og pizzaretter, samt som en basissaus til mange andre deilige måltider.

Bay’s Kitchen Tomato and Basil Sauce var Gold Award Winner på Free From Food Awards 2019 i Storbritannia.

  • Sertifisert Lav FODMAP av FODMAP Friendly (lavfodmap dosen er 130 g, ca. halvparten av glasset)
  • Glutenfri
  • Melkefri
  • Vegansk (sertifisert av UK Vegetarian Society)
  • Inneholder ingen løk, hvitløk og ingen andre høy FODMAP-ingredienser
  • Fri for nøtter
  • Fri for soya
Bay’s Kitchen Tomato and Basil Sauce må 0ppbevares i kjøleskap når den er åpnet og brukes innen 2 dager.

Om Bay’s Kitchen

Bay, grunnleggeren til Bay’s Kitchen, har levd med ubehagelige symptomer inkludert kramper, tretthet, ryggsmerter, oppblåsthet og de andre (å så «deilige») IBS symptomer i mange år. I 2015 ble hun diagnostisert med IBS og anbefalt å følge et lavt FODMAP kosthold. Etter å ha undersøkt hvilke FODMAP-matvarer hun kunne få kjøpt på matbutikker i Storbritannia, ble hun veldig skuffet da det var nesten ingenting å finne.

Hun begynte å lage hvert eneste måltid fra bunnen av. Dette var veldig utfordrende fordi hun jobbet mye og bodde alene, og hadde ikke tid til å lage alle måltider fra scratch. Hun visste at mange mennesker lever med IBS (1 av 5 lider av IBS), og trodde at det måtte finnes en enklere måte å lage mat på. Hun bestemt seg for å utvikle hennes egne FODMAP-matvarer som var velsmakende og lettvint å lage … og så ble Bay’s Kitchen født!

Bay’s Kitchen ble født med et ønske om å lage nye og spennende lavFODMAP-produkter slik at de som lever med IBS kunne lage mat som smaker godt i en hektisk hverdag. Produsenten har jobbet veldig hardt med å utvikle produkter som er lavFODMAP, glutenfri og melkefri, men som allikevel smaker godt og gir en god smaksopplevelse!

De har fått mange positive tilbakemeldinger på deres produkter og har til og med vunnet gull og sølv på Free From Food Awards i Storbritannia! Hele tiden lytter de til tilbakemeldinger fra deres kunder og utvikler nye oppskrifter og produkter som selvfølgelig er lavFODMAP-sertifisert. Produktene er sertifisert lavFODMAP, glutenfri og vegansk, slik at du kan nyte dem bekymringsfritt og leve et mer symptomfritt liv.

LavFODMAP sertifisering

Det er to organer som tester mengder av FODMAPS i matvarer og sertifiserer lavFODMAP produkter – Monash University og FODMAP Friendly.

Bay’s Kitchen samarbeider med Fodmap Friendly som sertifiserer deres produkter. FODMAP Friendly-sertifiseringsprogrammet, som inneholder FODMAP Friendly-logoen, er det eneste registrerte sertifiseringsmerket over hele verden som sertifiserer FODMAP-nivåer i matvarer som har blitt testet for å være lave i FODMAP i et laboratorium.

Først når produktene er testet gjennom  FODMAP Friendly og bestått laboratorietesten, kan produsenten bruke FODMAP Friendly-logoen. Du kan være trygg på at FODMAP Friendly logoen på produkter. 

Hvert produkt blir testet for FODMAPs for å avgjøre om det kvalifiserer som lavFODMAP. I tillegg kan de sertifiserte produktene når som helst bli revidert, noe som er viktig for å sikre at godkjente produkter fortsetter å oppfylle kriteriene for å beholde logoen. 

Vekt0.5 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Tomater (53%), vann, tomatpuré (12%), olivenolje, balsamico eddik (sulfitter), maismel, basilikum (1,2%), gressløk, dekstrose, salt, oregano, surhetsregulerende middel: melkesyre, svart pepper.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi 232 kJ/55 kcal Fett 2,6 g – Herav mettet fett 0,5 g Karbohydrater 5,6 g – Herav sukkerarter 4,5 g Fiber 0,7 g Protein 2,2 g Salt 0,5 g

Informasjon om FODMAP innhold per 100 g: Fruktaner totalt** < 0,2 g GOS** < 0,1 g Fruktose 1,9 g Laktose 0 g Glukose 2,2 g Mannitol*** < 0,1 g Sorbitol*** < 0,1 g ** Galakto-oligosakkarider (GOS) og fruktan totalt < 0,4 g per porsjon for å være Low FODMAP. *** Sorbitol og mannitol totalt < 0,5 g/servering for å være Low FODMAP.

Allergener

Dette produktet inneholder sulfitter. Testet og sertifisert lav FODMAP, glutenfri, melkefri og vegansk.
Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen