D’Angelo Tortellini with Porcini Mushrooms, 250 g
D’Angelo Tortellini with Porcini Mushrooms er en nydelig økologisk pasta tortellini fylt med porcini/steinsopp. Dette er en lettvint og god middag som kan stelles i stand på kun 15 minutter.
D’Angelo Tortellini with Porcini Mushrooms er et must for alle som elsker porcini/steinsopp med en fyldig or jordaktig smak. Pastaen inneholder også utvalgte krydderblandinger som løfter smaksopplevelsen enda mer.
Dette er rett og slett en pastaopplevelse på sitt beste. D’Angelo Tortellini with Porcini Mushrooms inneholder halvparten så mye vann, men dobbelt så mye smak. Nå kan du nyte alle fordelene med fersk pasta og i tillegg få valuta for pengene: en 250 g pastapakke gir deg dobbelt så mye pasta ved koking!
Være kreativ og bland pastaen sammen med andre ingredienser for å få fram smaken. Denne pastaen vil gi deg mye glede på kort tid og pirre smaksløkene dine.
Legg pastaen i ca. 2,5 liter saltet (1 ts. salt per 1 liter vann) kokende vann i ca. 12-15 minutter, til den er » al dente». Server sammen med en god saus. Den passer sammen med nesten hvilken som helst type saus.
Kok denne pastaen og nyt de autentiske smakene fra Italia!
Pastaen kan lagres i romtemperatur.
- vegansk
- fri for nøtter
- melkefri
- økologisk
- fri for egg
- Fri for nøtter