Grønn curry – sunn middag

Curry er en perfekt og varmende vinterrett! Her finner du en oppskrift på en sunn, «grønn» og deilig grønn curry som du kan lage og servere på under en halvtime! Grønn curry er perfekt som en kjapp og sunn middag. 

Ingredienser for 2 porsjoner

  • 1/2 brokkoli
  • 1 zucchini/squash
  • 15 rosenkåltopper
  • 1/2 boks kikerter
  • 2 håndfull spinat
  • 2 ts Grønn Curry-paste
  • 1 boks kokosmelk
  • Olivenolje for panna
  • Frisk korriander og lime
  • Risnudler for to porsjoner (andre typer nudler kan også brukes)

Slik gjør du

Varm opp en stor og dyp panne. Ha i ca. 1 ss olje, tilsett Grønn Curry Paste og stek i noen få sekunder. Når du kjenner lukten av Curry Paste, tilsett kokosmelk og gi alt et oppkok. Deretter tilsett brokkoli, zucchini, rosenkål og kok på middels varme med lokket på i ca. 15 min. Mens den koker kan du også tilberede risnudler eller andre nudler ifølge oppskriften på pakken. Etter 15 min tilsett spinat og kikerter til curry’en og kok i ett minutt til. Server med ferskkokte nudler og kos deg!

Oppskriften er hentet fra @mrs_kitchen_fairy. 

Grønn curry er perfekt som en bærekraftig og sunn middag. I vår blogg finner du oppskrifter på sunn, vegetar, vegansk og glutenfri mat. Lettvint og bærekraftig! 

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer.

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold. Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse.

Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen