Hjertepizza – sunn middag

På jakt etter en meget kjapp og sunn lunsj, middag eller mellommåltid? Prøv disse lekre pizzastykkene formet som hjerter – lages av noen få ingredienser på null komma niks! Disse er søte men også sunne – ingen salt, raffinert olje eller sukker. Pizza er en sunn og deilig middag.

Ingredienser for 2 porsjoner

Bunn
  • 1 kopp røde linser
  • 2 kopper vann
Topping
  • 3 ferske tomater
  • en håndfull persille
  • gressløk blomster (valgfritt)
  • Vegansk ost, pesto og/eller avokado (valgfritt etter smak)

Slik gjør du

For å lage bunn, skyll linsene godt fram til vannet renner klart, og la dem svelle i vannet over natten (bland dem sammen med to kopper vann). Morgen etter kan du blande de bløtlagte linsene sammen med det vannet som de har stått i for å lage en røre. Hell deretter røren i en panne (non-stick) og stek dem på begge sider fram til de er gjennomstekt. Hvis du har en panne som er formet som et hjerte er det supert, men ikke absolutt nødvendig. 

Når bunnen er tilberedt, skjær tomatene i tynne skiver og plasser dem på toppen av bunnen. Du kan også tilsette oppskåret avokado, vegansk ost og/eller pesto etter smak. Stek i ovnen på ca. 180 grader fram til utsiden av bunnen begynner å bli brun og tomatene ser gjennomstekt ut (ca. 10-15 minutter avhengig av type ovn). 

Strø persille og gressløk-blomster over hjertepizzaen og nyt !!! 

Oppskriften er hentet fra @the_sunkissed_kitchen

Pizza er en sunn og deilig middag.

Denne lekre pizzaen er perfekt som en bærekraftig og sunn lunsj, middag eller et mellommåltid. I vår blogg finner du oppskrifter på sunn, vegetar, vegansk og glutenfri mat. Lettvint og bærekraftig! 

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer.

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold. Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse.

Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen